top of page
20.png

Laserbehandling

Laserbehandling gir effektiv behandling for smerte og betennelse. Behandling for et bredt spekter av både akutte og kroniske tilstander.

LITE BIVIRKNINGER - SMERTEFRITT - RASK EFFEKT 

Laserbehandling brukes for å fremme tilheling av betent og smertefullt vev. Energien fra laseren stimulerer blodsirkulasjonen og cellenes aktivitet, som igjen fører til en raskere tilheling av et betent område. Behandlingen er smertefri og tar kun få minutter å gjennomføre. Laserbehandling av vev er en vitenskapelig bevist måte å redusere smerte og betennelse i skadet vev.

Hva er laserterapi og hvordan fungerer det?

​Laserterapi skaper en fotokjemisk respons i skadet vev ved hjelp av en prosess som heter fotobiomodulasjon. Prosessen stimulerer tilheling i celler ved å la cellene raskere produsere energi. Behandlingen er rask, sikker og smertefri. De fleste pasienter opplever en positiv effekt etter behandlinger.

Laserterapi kan tilhele dyptliggende vev, noe som resulterer i raskt og effektivt ønsket resultat. Behandlingene gjennomføres på mellom 4-10 minutter. Laserterapi er klinisk bevist å kunne redusere smerte og gjenopprette mobilitet.

bottom of page